Žao nam je, ne postoji prijevod na raspolaganju za ovaj proizvod još Magyar.

2024. Május 27-től elérhető az a pályázat, amely összesen 3 milliárd forintot kínál vidéki vendéglők számára. Egy-egy pályázó maximum 1 millió forint vissza nem térítendő támogatást igényelhet, ami azt jelenti, hogy körülbelül 3000 étterem juthat anyagi segítséghez.

A támogatás célja a vidéki vendéglátóhelyek fejlesztése, költségeik csökkentése és versenyképességük növelése. Különösen érdemes megfontolni a pályázati forrás felhasználását konyhai eszközök beszerzésére, amelyek hosszú távon jelentős megtakarítást eredményezhetnek.

Az egyik ilyen eszköz a VITO olajszűrő berendezés, amely akár a sütőzsiradékkal kapcsolatos költségek felére csökkentésére is alkalmas. Most akár a kisebb olajfelhasználású konyhák számára is megéri beruházni ebbe a technológiába, mivel a pályázati összegből akár az egész berendezést is finanszírozni tudják.

A pályázattal kapcsolatos részletes információk és regisztráció a Kisfaludy Program hivatalos oldalán érhetők el. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és nyújtsa be pályázatát, hogy csökkenthesse költségeit és növelhesse vendéglátóhelye versenyképességét!